Welkom bij dotNed inloggen/aanmelden

dotNed Logo

De dotNed - Pluralsight Study group

Pluralsight Study Group

 

Dit najaar hebben we met de dotNed gebruikersgroep een nieuw initiatief. In samenwerking met Pluralsight beginnen we een studie groep. Het formaat is eenvoudig. We organiseren 5 weken lang avonden waarin we gezamenlijk een Pluralsight cursus gaan doen. Elke avond begint om 7 uur en duurt ongeveer twee uur. Het eerste uur bekijken we, afhankelijk van de lengte, een of twee modules van een cursus.. Na dit eerste uur met de groep kijken hebben we een tweede uur om gezamenlijk code te schrijven en over het cursusmateriaal te praten. Uiteraard is het een goed idee om zelf een laptop mee te nemen als je ook echt code wilt gaan schrijven.

Als eerste cursus hebben we voor AngularJS for .NET Developers gekozen. In deze ruim 5 uur durende cursus leggen Joe Eames en Jim Cooper uit hoe je met de combinatie van ASP.NET en AngularJS krachtige oplossingen kan ontwikkelen. Tijdens de bijeenkomsten zullen wij zorgen dat er ervaren ontwikkelaars aanwezig zijn die eventuele vragen kunnen beantwoorden.

eVision

Iedereen kan zich gratis inschrijven voor deze bijeenkomst. Deze serie bijeenkomsten wordt gesponsord door eVision in Den Haag en worden bij hun op het kantoor aan de Mauritskade gehouden. Het is wel de bedoeling dat iedereen zich voor de hele serie van 5 bijeenkomsten inschrijft en niet voor losse avonden. Uiteraard kan het gebeuren dat je een keer niet kan komen, dat is geen enkel probleem. De eerste avond is donderdag 6 november en de laatste avond is op donderdag 11 december. Uiteraard hebben we op de 4e donderdag van de maand, 27 november, onze reguliere dotNed bijeenkomst en die week slaan we dan ook even over voor de studie groep.

 

Uiteraard word de innerlijke mens niet overgeslagen, we beginnen om 7 uur met de Pluralsight video, maar dankzij onze sponsor eVision ben je vanaf 6 uur welkom om alvast een hapje te eten. Tevens zal gelegenheid zijn om met een drankje na te praten. Dankzij Pluralsight krijgt iedere deelnemer de eerste keer ook een gratis maandabonnement op de gehele Pluralsight bibliotheek.

Aanmelden voor de eerste studie groep kan via de inschrijvings pagina.