Welkom bij dotNed inloggen/aanmelden

dotNed Logo

Continuous Delivery As A Service met Azure DevOps

Azure DevOps bevat alles wat je maar wilt om software te bouwen van begin tot eind. In deze sessie laat Hassan Fadili zien hoe Azure DevOps helpt bij het plannen van je project via Agile tooling, hoe je je code kunt beheren met Git/GitHub en hoe je deze code uitrolt via een krachtig CI/CD systeem. Zo krijg je complete traceerbaarheid van elke ontwikkelactiviteit.  

Je leert onder meer hoe je een vliegende start kunt maken met Azure DevOps inclusief uitrol naar je platform van je eigen keuze. Of dat nu in de cloud is of niet. Ook leer je hoe makkelijk de integratie kan zijn met diensten als Kubernetes en packagemanagers. 

Tot slot krijg je nog een overzicht van aankondigingen van de afgelopen Microsoft Ignite conferentie. Een mooie gelegenheid dus om gelijk op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes. 

Over Hassan Fadili:

Hassan is freelance lead architect, consultant en trainer op het gebied van application lifecycle management bij FadiliCT Consultancy. Als teamspeler is Hassan een grote fan van softwareontwikkeling in groepen en organisaties groot en klein. Voor zijn kennis van DevOps en de diverse Microsoft technieken en producten, als ook voor zijn inzet voor de ontwikkelaarscommunity is Hassan door Microsoft al sinds 2009 jaarljiks onderscheiden met de prestigieuze MVP Award. 

Naam:
E-mail:  
Bevestig e-mail:
Tweet mijn aanmelding op dotNedUG.