Welkom bij dotNed inloggen/aanmelden

dotNed Logo

Maandelijkse bijeenkomsten

Iedere maand organiseert dotNed een gratis bijeenkomst voor .NET ontwikkelaars.
In principe is die bijeenkomst op de 4e donderdag van de maand (met uitzondering van december, of als deze dag op een feestdag valt).
Op de bijeenkomsten kunt u leren over verschillende aspecten van het .NET Framework en aanverwante producten. Verder bieden de maandelijkse bijeenkomsten uitstekende mogelijkheden om kennis te maken met andere ontwikkelaars.

Heb je wensen of ideeën voor de maandelijkse bijeenkomsten, of wil je zelf een presentatie geven, stuur dan een email naar info@dotned.nl.

Slides en code

Na een bijeenkomst krijgen we op verzoek ook het slidedeck en de democode. Hieronder vind je de bestanden van de laatste bijeenkomsten.

Aankomende meetings

donderdag 26 september 2019: High and low level performance optimizations with .NET Core 3.0 and C# 8.0

Al een tijdje verschuift Microsoft de focus steeds meer naar performance. In deze sessie nemen we een deep dive in een aantal recente toevoegingen in .NET Core 3.0 en C# 8.0 die het mogelijk maken om veel efficiëntere code te schrijven. Met onderwerpen als Span<T>, ref locals, stackalloc en meer wordt het een meeting waarin we lekker low-level gaan! We laten een aantal complexe, maar ook eenvoudige trucjes laten zien waarmee je je applicaties een waardige performance boost kan geven.

Spreker: Simon van der Meer
Simon is Lead Developer bij Info Support en gepassioneerd van techniek en kennis delen.

We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.

 

Aanmelden voor deze bijeenkomst.


Afgelopen meetings

donderdag 27 juni 2019: Marcel de Vries over DevOps en trends bij ICT!


zaterdag 22 juni 2019: .NET Core Summer Event bij Info Support


donderdag 6 juni 2019: Azure AD Token Service bij 4dotnet!


donderdag 18 april 2019: Een rondje langs de patronen, principes en richtlijnen voor het schrijven van onderhoudbare code


dinsdag 2 april 2019: Visual Studio 2019 Launch Event bij Info Support Veenendaal